Nyheder - Nogle tips til at vælge S-CONNING rund flaske etikettemaskine
355533434

Nogle tips til at vælge S-CONNING rund flaske etikettering maskine

Først og fremmest skal etiketteringsmaskinens hastighed overvejes: S-CONNING skal vælge etiketteringsmaskinen i henhold til kundens krav og den tidligere produktionslinje.

Først efter grundige overvejelser kan det matches, og det er virkelig bedre, rimeligt og samlet at løse kundens behov.

 

For det andet valget af etiketter: etiketteringsprocessen hører til produktets emballageproces, etikettens kvalitet er direkte relateret til produktets udseende og markedsføring, etiketten har høj præcision, udskrivningseffekten er god, etiketten er glat og rynkefri, og ingen blærer er produktets symbol.Vil praktisk talt reducere produktkvaliteten.

 

I betragtning af etiketteringsmaskinens stabilitet: en god etiketteringsmaskine kan kun sikre normal drift af maskinen under høj belastning i lang tid, hvis den mekaniske struktur er rimeligt designet, de forskellige kredsløbsarrangementer er regelmæssige, delenes struktur er stabil, og kvaliteten er høj.

SLA-310A

Den langsigtede stabile drift af S-CONNING-etiketteringsmaskinen kan reducere brugerens vedligeholdelsesomkostninger, opfylde brugerens rimelige produktionskrav og bringe kvalitetssikring og produktionsspring for kunden.


Posttid: Apr-08-2022